Σας προσκαλούμε στο φύτεμα δέντρων στις 31 Ιανουαρίου!

Άρχισε νέα σεζόν φυτέματος δέντρων και το GreenCyprusComμε την υποστήριξη του Τμήματος Δασών της Κύπρου και πάλι οργανώνει τακτικές εκδηλώσεις για αποκατάσταση δασών στο νησί. Πολύ σύντομα, στις 31 Ιανουαρίου θα λάβει χώρα μιαμεγάλη εκδήλωση όπου οι εθελοντές μας θα μαζευτούν για να φυτέψουν καινούρια φιντάνια. 

Φέτος το GreenCyprusCom παρέχει δυνατότητα όσο στουςιδιώτες τόσο και στις εταιρείες να συμμετάσχουν στο κίνημα«Πάρε το δέντρο υπό την προστασία σου». 

Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε αριθμό δέντρων τα οποία θέλετε να φροντίσετε. Για να κάνετε αυτό πρέπει να υποβάλετετο αίτημα στην ιστοσελίδα μας και να καταβάλετε την εισφορά ύψους 25€ ανά δέντρο. Αυτό το ποσό περιλαμβάνει την αγορά του φιντανιού, τη δημιουργία του λάκκου για φύτεμα, την περιποίηση και το πότισμα του δέντρου για τα επόμενα 3 χρόνια.

Μετά την καταβολή της εισφοράς θα λάβετε ένα ονομαστικό πιστοποιητικό με μοναδικό αριθμό δέντρου. Επίσης θα λάβετετην πρόσκληση στην προσεχή εκδήλωση μας που θα λάβειχώρα την 31η Ιανουαρίου – είναι έξοχη δυνατότητα νασυμμετάσχετε μόνοι σας στη διαδικασία γέννησης μιας νέας ζωής και να περάσετε μια μέρα στη φύση με την οικογένεια σας. Επίσης μπορούμε να φυτέψουμε ένα δέντρο για λογαριασμό σας.

Την 31η Ιανουαρίου το φύτεμα θα γίνει στην περιοχή AphroditeHills, Πέτρα του Ρωμιού, για τους εθελοντές θα κυκλοφορούν δωρεάν δρομολόγια λεωφορείων από τη Λεμεσό.  

Το GreenCyprusCom με την υποστήριξη του Τμήματος Δασώντης Κύπρου προέβη στο έργο αποκατάστασης δασών στο νησί το 2017 και με τη βοήθεια εκατοντάδων εθελοντών κατάφερε να φυτέψει περισσότερα από 1000 δέντρα κατά μήκος της ακτής της Πάφου μέχρι το Μάρτιο του περασμένου έτους. Ο στόχοςτου GreenCyprusCom συνιστάται στο να αυξήσει τις γνώσειςγια την οικολογία του νησιού και να φυτέψει περισσότερα από 30 000 δέντρα φροντίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο την μακροπρόθεσμη ανάπτυξη των δασών στο νησί. 

Το GreenCyprusCom ως μη κερδοσκοπικός οργανισμόςβασίζεται στη στήριξη των ενθουσιαστών οι οποίοι θέλουν να βοηθήσουν τη δημιουργία πιο λαμπρού και πράσινου μέλλοντος για την Κύπρο. Μπορείτε να στηρίξετε το έργο παίρνονταςδέντρο υπό την προστασία σας μόνοι σας ή καταβάλλοντας την εισφορά για λογαριασμό της εταιρείας σας.