Πώς μπορείτε να βοηθήσετε?

Πιστεύουμε ότι μαζί μπορούμε να μετατρέψουμε την Κύπρο σε έναν πράσινο παράδεισο της Μεσογείου! Καλοσωρίζουμε στο κίνημά μας όλους όσους θέλουν να υποστηρίξουν το έργο μας με τον εθελοντισμό, τις χορηγίες στις εκδηλώσεις μας ή απλά διαδίδοντας το "πράσινο κίνημά" μας σε όλο τον κόσμο. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά ώστε να καλυτερέψουμε το οικοσύστημα της Κύπρου για τις τοπικές κοινότητες αλλά και τις ζωές των επόμενων γενεών!

Απλά σκεφτείτε: μπορείτε να χαρίσετε ζωή και να διασφαλίσετε ποιοτική φροντίδα σε ένα νεαρό δέντρο για τρία χρόνια με μόνο 25 ευρώ

Το κόστος περιλαμβάνει:

  • αγορά δενδρυλλίου ανάλογα με το είδος
  • άνοιγμα λάκκου
  • πότισμα για 3 χρόνια

Μια επίσκεψη σε εστιατόριο ή σε waterpark κοστίζει περισσότερο

Το ποσό της δωρεάς δεν είναι περιορισμένο και εξαρτάται αποκλειστικά από την επιθυμία σας και από τις οικονομικές σας δυνατότητες. Είτε πρόκειται για 50 είτε για 1000 ευρώ η κάθε συνεισφορά, που προέρχεται από τα βάθη της καρδιάς σας, έχει αξία.

Πάρτε το δέντρο υπό κηδεμονία


Φυτεύστε ένα δέντρο με την πινακίδα σας και λάβετε ένα πιστοποιητικό που υποδεικνύει τη συμβολή σας στην αποκατάσταση των δασών της Κύπρου! Ή να δώσετε ένα τέτοιο πιστοποιητικό σε έναν αγαπημένο σας - θα του δώσετε όχι μόνο τη χαρά της προσοχής σας, αλλά και την συνειδητοποίηση της σημασίας αυτού του δέντρου για ολόκληρο το νησί. Από κάθε τέτοια δέντρο θα μεγαλώσουμε νέα δάση της Κύπρου!
Για να αποκτήσετε πιστοποιητικό και να συμμετάσχετε στη φύτευση δέντρων, εγγραφείτε για μια ημερομηνία κατάλληλη για εσάς και πληρώστε μια δωρεά 25 ευρώ ανά δέντρο στην περιοχή. Ως επιβεβαίωση της εγγραφής, θα λάβετε ένα e-mail με προσωπικό πιστοποιητικό, καθώς και μια πρόσκληση για επιβίβαση σε μια εκφόρτωση.