Σας προσκαλούμε στη δεντροφύτευση την 24 Μαρτίου!

Προσχωρήστε στο κίνημά μας και κάντε την συνεισφορά σας στο πράσινο μέλλον της Κύπρου!  Μπορείτε να το κάνετε όταν γίνετε μέλος της πρωτοβουλίας της GreenCyprusCom «Πάρε το δέντρο υπό την προστασία σου!» η οποία έχει ως στόχο την αναγέννηση της χλωρίδας του νησιού και την ένωση όλων των ευαισθητοποιημένων πολιτών της Κύπρου.

Η δεντροφύτευση δεν είναι μόνο μια ευχάριστη και δραστήρια ψυχαγωγία για όλες τις ηλικίες αλλά και μια συναρπαστική  ενδιαφέρουσα εκδήλωση, ειδικά για νεαρούς οικολόγους οι οποίοι θα μπορέσουν μόνοι τους να φυτέψουν τα δέντρα υπό τον έλεγχο των μεγαλύτερων καθοδηγητών και εμπειρογνωμόνων από το Τμήμα Δασών.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το δωρεάν λεωφορείο για να φτάσουν στο σημείο δεντροφύτευσης. Ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης σε όλους τους συμμετέχοντες θα προσφερθεί απαραίτητος εξοπλισμός για το ρίζωμα του δενδρυλλίου, καθώς επίσης δωρεάν μεζέδες και αναψυκτικά.

Η GreenCyprusCom ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός στηρίζεται στη βοήθεια των εθελοντών οι οποίοι σκέφτονται το μέλλον της Κύπρου και θέλουν να κάνουν το νησί καθαρό και πράσινο. Μπορείτε να υποστηρίξετε το project παίρνοντας το δέντρο υπό την προστασία σας μόνοι σας ή καταβάλλοντας εισφορά εκ μέρους της εταιρείας ή του οργανισμού σας.