Η GreenCyprusCom δεσμέυεται να αναζωογονήσει την πρασινάδα του νησιού

Η GreenCyprusCom θέτει σε εφαρμογή μια νέα πρωτοβουλία για να ενισχύσει την πρασινάδα της Κύπρου. Η οργάνωση έχει ως στόχο να αναζωογονήσει την παρουσία του πρασίνου και να αποτρέψει την εξάλειψη των φυσικών δασών του νησιού.

Λόγω των αμέτρητων περιοχών που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές, τον καιρό και την ανθρώπινη δραστηριότητα, η GreenCyprusCom θα διοργανώνει τακτικές εκδηλώσεις για αναφύτευση και αναδάσωση με την ελπίδα να δώσει νέα πνοή στην πανέμορφη φύση του νησιού.

Οι εθελοντές καλούνται να συμμετάσχουν στο κίνημα αναφύτευσης χιλιάδων νέων δέντρων σε όλη την Κύπρο. Η ομάδα της GreenCyprusCom εκτιμά κάθε συνεισφορά είτε είναι μέσα από την συμμετοχή στη φύτευση ενός δέντρου είτε από μια προσφορά χορηγίας ή δωρεάς.

Η GreenCyprusCom στοχεύει να συγκεντρώσει ακόμη περισσότερους συμμετέχοντες ώστε η δράση της να έχει ένα θετικό αντίκτυπο στο νησί. Με κάθε δέντρο που φυτεύεται οι εθελοντές συμβάλλουν στην αποκατάσταση και την προστασία της υγείας και της ποιότητας του περιβάλλοντος στην Κύπρο.