City.sigmalive.com: 1000 (νέα) δέντρα για την Πάφο

city.sigmalive.com

Εκατοντάδες ευαισθητοποιημένοι εθελοντές έδωσαν το παρών τους στη δεντροφύτευση της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης GreenCyprusCom, συμβάλλοντας ενεργά στην αναδάσωση της Κύπρου.

Παρά το γεγονός ότι οι βροχερές καιρικές συνθήκες κατέστησαν αναγκαία την αναβολή και τον επαναπρογραμματισμό της εκδήλωσης που προγραμματιζόταν αρχικά για το Σαββατοκύριακο 11ης και 12ης Μαρτίου, οι εθελοντές έσπευσαν μαζικά για να λάβουν μέρος στην ενέργεια, εκφράζοντας έτσι την προθυμία τους να συμμετάσχουν στην αναβίωση του πράσινου τοπίου της Κύπρου, που έγινε το Σάββατο 18 Μαρτίου με πάνω από 1000 δέντρα στην περιοχή γύρω από την Πέτρα του Ρωμιού.

Η πρωτοβουλία αυτή υποστηρίζεται από πολλούς ευεργέτες, καθώς και διάφορους επισήμους, συμπεριλαμβανομένων βουλευτών, του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, και του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάφου.

Ο κος Ανδρέας Χρυσάνθου, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, εξέφρασε την υποστήριξή του προς όλες τις μελλοντικές ενέργειες αναδάσωσης της περιοχής που θα αναλάβει να πραγματοποιήσει η οργάνωση, ενώ ένας από τους ευεργέτες της GreenCyprusCom, ο επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος κ. German Lillevyali, δήλωσε «Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως απώτερο σκοπό την ανάπλαση και διατήρηση της φυσικής ομορφιάς της Κύπρου για τις μελλοντικές γενιές που θα την κληρονομήσουν» αφού συνεχάρη τους εθελοντές, τονίζοντας ότι πολλοί από αυτούς συμμετείχαν μαζί με τα παιδιά τους.