Ακόμη μία πράσινη συνεργασία για τα κυπριακά δάση

Λεμεσός, 2 Ιουνίου 2017. Η μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική οργάνωση, GreenCyprusCom, ανακοίνωσε σήμερα τη συνεργασία της με τον όμιλο εταιρειών Yiatros, στα πλαίσια της εκστρατείας της GreenCyprusCom για την αναδάσωση των κυπριακών δασών.

Η συνεργασία ξεκινάει με την υιοθεσία 20 δενδρυλλίων, τα οποία η GreenCyprusCom αναλαμβάνει να φυτέψει, αλλά και να φροντίζει για τα επόμενα τρία χρόνια, με την οικονομική στήριξη του Ομίλου Εταιρειών P. Yiatros.

H Yiatros Group, εδρεύει στη Λεμεσό και δραστηριοποιείται στον τομέα Ανάπτυξης Ακινήτων από το 1979, ενώ είναι μέλος του διεθνούς ακινήτων (FIABCI). Ο Όμιλος έχει αναλάβει και ολοκληρώσει την κατασκευή, μεταξύ άλλων, πολλών κυβερνητικών κτιρίων, οικιστικών και εμπορικών προτζεκτ, εκκλησίες, ιδιωτικά σχολεία κ.α.

H GreenCyprusCom με μεγάλη χαρά υποδέχεται και χειροκροτεί τη συνεργασία αυτή που αποτελεί ακόμη ένα πολύτιμο λιθαράκι για τα δάση και τους ανθρώπους της Κύπρου μας. Η βιώσιμη ανάπτυξη και προστασία των δασών μας είναι σημαντικό να συμβαδίζουν και να υιοθετούνται από κάθε εταιρεία της κυπριακής οικονομίας και ειδικότερα από τον τομέα Ανάπτυξης Γης και Ακινήτων.

Η εκστρατεία αναδάσωσης έχει σκοπό να αφήσει κληρονομιά στην Κύπρο και στον πλανήτη τουλάχιστόν 20 χιλιάδων νέων δέντρων! Η GreenCyprusCom καλεί κάθε κυπριακή επιχείρηση, αλλά και κάθε πολίτη, να γίνει μέλος της ομάδας μας για να το κοινό μας μέλλον και παρών.